Update Breaking NewsPrăpăd pe DN7, la ieșirea din Lipova. Apa scursă de pe versanți a inundat șoseaua pe sute de metri | Video

  de Andrei Fuliaș | 5 iunie 2019, 1:24 PM | Știri Arad

  1

  Ploile și, cel mai probabil, defrișările pădurilor au făcut prăpăd pe Valea Mureșului și nu numai. Chiar la această oră, Drumul Național 7 (DN7), imediat după ieșirea din localitatea Lipova spre Săvârșin, este paralizat de apa scursă de pe versanți

  Apa provine de la fosta carieră Aton, desființată acum.

  Vorbim despre o peliculă de apă cu o grosime de până la 50 de centimetri, potrivit reprezentanților Direcției Regionale Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP), apă care inundă efectiv întreaga șosea.

  Traficul la această oră se desfășoară cu dificultate, iar la fața locului se deplasează și echipele Secției de Drumuri Naționale Arad (SDN) pentru a vedea exact care este situația. Reprezentanții DRDP Timișoara iau în calcul chiar și închiderea circulației pe DN7, dacă situația o va impune.

  UPDATE:

  Pe porțiunea de drum inundată au voie să treacă doar mașinile de tonaj mare. Autoturismele care circulă dinspre Arad sunt deviate prin Lipova până la podul de la Săvârșin. Problema este că autoturismele aflate între Savârșin și Lipova, pe direcția Deva-Arad, neavând voie să treacă, sunt blocate în trafic.

  La Lipova se circulă pe o singură bandă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu mai exagerați cu defisarile, aici in județ nu se fac defrisari..poate nici nu stiti ce inseamna defrisari.
   Padurea se exploateaza conform amenajamentelor silvice in vigoare, facute de ingineri de la ICAS sau alte firme particulare, specializate in acest domeniu.
   Este adevarat ca datorita actiuni furtunii din 18.09,2017, a destabilizat arborete..cea ce le face vulnerabile al astefel de fenomene.
   Eu vorbesc despre padurile de stat administrate de ROMSILVA.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.