marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Povestea cutremurătoare până la lacrimi a fraților Guler: au murit în același loc, în Gara Arad, ambii cu căștile pe urechi…

  Niciodată de când există redacția Special Arad nu s-a întâmplat să ni se înmoaie picioarele și să ne șocăm atât de tare cum am pățit în această dimineață, la auzul informației din titlu. Niciodată! Și nu ne referim neapărat că am aflat că Matei Guler, un tânăr de 20 de ani, a fost lovit de tren și a murit, noi nefăcând altceva decât să documentăm știrea…  Deși… nu poți rămâne impasibil când auzi că mor tinerii. Ia citiți în continuare:

  Sunt prea multe coincidențe…

  „Deși practica un sport destul de periculos, un sport de pe urma căruia te poți alege cu multe oase rupte, Matei Guler, un tânăr arădean de doar 20 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Prietenii săi spun că Matei a fost lovit de un tren în timp ce mergea la muncă. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 15:00, pe Calea 6 Vânători, acesta îndreptându-se spre locul de muncă, compania Panduit, care se află chiar în capătul străzii amintite, la intersecția cu Centura Municipiului Arad. Aceeași prieteni spun că accidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului că, având căștile în urechi și ascultând muzică, Matei nu a auzit trenul venind spre el” – Vineri, 10 februarie 2017, ora 14:45.Matei, un tânăr de 20 de ani din Arad, a murit lovit de tren! Motivul care a dus la tragedie este stupid)

  „Un tânăr în vârstă de 18 ani, care a încercat să traverseze liniile de tren din stația CFR Arad, a murit, vineri dimineața, după ce a fost lovit de o locomotivă. Accidentul a avut loc în jurul orei 7.15, iar conform polițiștilor tânărul a încercat să traverseze liniile de tren, dar fost surprins și accidentat de locomotiva unui tren. în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit ca Samuiel Guler, de 18 ani, din Arad, a fost surprins și accidentat de locomotiva trenului 3112, care circula pe relația Oradea – Arad – Timișoara, în stația CFR Arad” – Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 14:26. (Arad: Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de tren, in gara)

  guler 1

  FOTO: Acela este locul în care și-a pierdut viața Matei Guler

  Deja… credem, reacția noastră devine de înțeles și pentru dumneavoastră, cititorii noștri. Legătura dintre cele două știri de mai sus este… frăția de sânge.

  Cei doi tineri care au murit, Samuiel, de 18 ani, din Arad și Matei , de 20 de ani, din Arad, au fost frați!  

  În urmă cu patru ani, Samuiel mergea spre școală (era în clasa a XII – a la Liceul de Artă) și a fost lovit de tren, având căștile pe urechi… Asculta muzică… cel mai probabil.

  Ieri, Matei, muncitor la o firmă din Arad, a fost lovit de tren și a decedat. În același loc… Era cu căștile pe urechi, ascultând, probabil, muzică.

  Tot ieri, înainte de tragedie… bicicleta lui Matei s-a stricat. Cu ea mergea întotdeauna spre locul de muncă. I-a spus tatălui său că merge pe jos, pe scurtătură, prin zona Gării Arad. În același loc… l-a lovit trenul. Nici nu avea cum să nu-l lovească, fiind aflat la un macaz de cale ferată, și în orice direcție ar fi mers trenul… Matei nu ar fi scăpat.

  Am vorbit cu colegi de serviciu de-ai tatălui – cu familia nici nu am încercat măcar, înțelegând starea de șoc în care se află – și am aflat că în familia Guler erau, în urmă cu patru ani, patru copii. Acum… mai sunt doi. Matei a fost foarte afectat de moartea, în 2012, când avea 16 ani, a fratelui Samuiel. Și mult timp nu și-a revenit…

  Acum, probabil, vorbesc amândoi, acolo sus, unul lângă altul, fața în față, dar cu căștile pe urechi.

  16683172_1389710787748534_19710926_n

  FOTO: Locul prin a intrat Matei în zona Gării CFR Arad

  guler 2

  FOTO: Locul prin care  Matei urma să iasă din zona liniilor de tren pentru a ajunge la serviciu

  P.S. Familia ne-a rugat să anunțăm pe toți cei interesați că pot să-l conducă pe Matei pe ultimul drum, duminică, ora 15, la Cimitirul Eternitatea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. După numele primului frate, îmi dau seama că era o familie de neoprotestanți. Prin analogie, bănuiesc că niciunul din frați nu erau botezați. ”Adevărat vă spun, nu veți vedea Împărăția Tatălui meu fără a trece prin botezul din apă și din Duh…”.

   --15 voturi
   +1
   -1
  2. Arhanghele , ai facut tu un studiu si ai stabilit ca cei nebotezati mor mai des decat cei botezati? Unii spalati pe creier aveti doar fabulatii in cap.
   Este o tragedie sa iti moara un copil . Sa iti moara doi copii este ceva de neanchipuit. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.