,,Poveste de toamnă” la Liceul Tehnologic ,,Iuliu Moldovan” Arad

  de - | 15 noiembrie 2018, 9:28 PM | Educaţie

  0

  Toamna târzie a adus pentru elevii Liceului Tehnologic ,,Iuliu Moldovan” din Arad o frumoasă activitate educativă extracurriculară menită să le pună în valoare calităţile personale de care dispun. Activitatea a început la ora 14, a constat în: crazy fashion, dansuri moderne, trio instrumental la saxofon, interpretare cântece de muzică populară şi scenete tematice.

  Lunile de toamnă reprezintă o perioadă în care multe persoane îşi reînnoiesc garderoba, din acest motiv elevii au creat vestimentaţii bazate pe confort şi diversitate. Dansurile moderne au fost modalitatea de exprimare a emoţiilor, sentimentelor şi părerilor prin mişcările corpului. Dansurile elevilor au spus poveşti de toamnă prin intermediul coregrafiilor moderne realizate. Pentru că ne aflăm în anul Centenarului Marii Uniri patru elevi din clasele IX-X au interpretat la saxofon şi vocal cântece patriotice româneşti. Sceneta a fost realizată de elevi din clasele XI-XII, au fost prezentate discursurile mai tuturor personajelor istorice din Basarabia, Bucovina, Transilvania şi a fost scos în evidenţă rolul Aradului în formarea României Mari.

  Această activitate extracurriculară a contribuit la formarea personalităţii elevilor, a promovat creativitatea, inovaţia, diversitatea, toleranţa, patriotismul şi valorile naţionale.

  Text:

  Prof. Cosmin Julan

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.