joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Potop în vestul României. Pompierii au intervenit în municipiu și în alte localități din județul Arad pentru degajarea copacilor căzuți pe șosea

  de Alin Olteanu | 22 iulie 2023, 8:17 AM | Știri Arad

  0

  (foto: DRDP)

  Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în municipiul Arad ieri seară, după ora 22,30, pentru:

  -degajarea unui copac căzut pe șosea, Strada Cărămidarilor;
  -degajarea unui copac căzut pe șosea, strada Tudor Vladimirescu;
  -degajarea unui copac căzut peste două autoturisme parcate, Splaiul General Gheorghe Magheru

  Pentru gestionarea situațiilor de urgență, în urma cărora au rezultat strict pagube materiale, au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de intervenție și o autospecială de descarcerare, încadrate cu 7 salvatori.

  De asemenea, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit în localitățile: Șagu, Vinga și Lipova pentru degajarea unor copaci căzuți pe șosea.

  Unde au mai intervenit pompierii după potop:

  Tot ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate (Vezi AICI), pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină până la această oră pentru:

  ➡️ degajarea unor stâlpi de lemn căzuți peste calea ferată, în localitatea Nădab;
  ➡️Degajare copac DJ792 la ieșirea din Nadab spre Cintei;
  ➡️degajare copaci căzuți pe DJ792D, intre Ineu si Mocrea;
  ➡️Degajare copac DC29 intre Ineu si Dealu Viilor;
  ➡️Degajare copac la ieșirea din orașul Ineu spre Șicula;
  ➡️degajare copaci pe DN79A + DJ793 intre localitatile Sebis-Buteni-Bârsa

  Pentru gestionarea situațiilor de urgență, în urma cărora au rezultat strict pagube materiale, au intervenit pompierii militari ai Detașamentelor Ineu și Sebiș cu 4 autospeciale de intervenție, încadrate cu 14 salvatori.

  * În tot acest timp pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș au intervenit la un incendiu de căpițe de fân in localitatea Adea lângă DN79, sprijiniți de SVSU Zerind.

  Citește și: Pompierii intervin în județ, după furtună. Au căzut stâlpi peste calea ferată, copaci pe șosea, în zonele Nădab, Ineu, Șicula, Buteni

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.