Postarea de pe facebook care a strâns peste 500 de mii de reacții în mai puțin de o zi. „Îmi este rușine. Îmi este rușine pentru ceea ce am să vă spun”.

  de Mihai Todoca | 6 octombrie 2016, 5:42 PM | Monden

  0

  Scott Ramon Seguro Mescudi cunoscut mai bine sub numele sau de scenă Kid Cudi, este un rapper și actor american. El a început să capete atenție după lansarea compilației sale de debut, „A Kid Named Cudi”. Însă acesta a pășit din nou în lumina reflectoarelor cu un mesaj postat pe facebook, în care spunea:

  „Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele pentru ceea ce doresc să împărtășesc cu voi pentru că îmi este rușine. Rușine pentru că sunt un lider și un erou pentru mulți dintre voi, dar trebuie să recunosc că am trăit o minciună. Ieri m-am internat într-o clinică pentru a mă trata de depresie și intenții sinucigașe. Dacă nu veneam aici îmi făceam rău singur.”

  Postarea de pe facebook a artistului, a strâns peste 49 de mii de comentarii de îmbărbătare, 120 de mii de share-uri și peste 500 de mii de reacții.

  untitled

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.