sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Posibile modificări/perturbări în circulația trenurilor din cauza inundațiilor

  de Special Arad | 1 august 2014, 12:55 PM | Naţional

  0

  Având în vedere avertizarea Cod Galben emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru județele Alba, Argeș, Cluj, Dâmbovița, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și avertizarea de Cod Roșu emisă de Institututul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor pentru județele Gorj și Vâlcea, CFR Călători informează că este posibil să apară modificări/perturbări în circulația trenurilor.

  „Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească”, se arată într0un comunicat emis de CFR Călători..

  Lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informaţii telefonice-Staţii.

  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau  să contacteze CFR Călători la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.