marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  POS-urile din tramvaie și aplicația „24Pay” vor fi eliminate săptămâna viitoare

  de Special Arad | 6 februarie 2023, 12:01 PM | Știri Arad

  5

  CTP Arad anunță publicul călător că începând cu data de 14 februarie 2023 nu se mai pot achiziționa legitimații de călătorie prin intermediul echipamentelor electronice POS-uri.

  De asemenea, începând cu data de 21 februarie 2023 aplicatia „24PAY” devine inactivă.

  În locul acestora, CTP Arad roagă publicul călător să utilizeze noua aplicatie „TRANSPORT PUBLIC ARAD”, care poate fi instalată din Magazinul Play (Android) / App Store (IOS).

  În continuare se vor putea achiziționa legitimații de călătorie (bilete/abonamente) de la:

  – automatele de bilete,

  – bilete din punctele de vânzare de la stația Făt-Frumos și stația Podgoria și de la sediul CTP de pe Calea Victoriei nr. 35B – 37.

  -abonamente din punctele de vânzare de la stația Făt-Frumos, Podgoria, Gara CFR, Zona II-III, Piața Romană și sediul CTP de pe Calea Victoriei nr. 35B – 37 / Poarta 2 – str. Cocorilor.

  – de pe website-ul arad-transport.telelink.city.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se demontează POS-urile care au fost utile și ușor de folosit și in locul lor s-au montat niste mizerii de aparate de validat care nu funcționează. Și nu înțeleg de ce dacă ai abonament acesta mai trebuie validat in tramvai.
   Bani aruncați la gunoi și nimeni nu răspunde pentru asta.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.