Portugalia nu se teme de un aranjament între Germania şi SUA la CM

  de Special Arad | 25 June 2014, 11:10 PM | Sport

  1

  Portugalia nu se teme de un aranjament între Germania şi SUA, care ar duce la eliminarea lusitanilor chiar şi în cazul unei victorii cu Ghana, au declarat, miercuri, selecţionerul Paulo Bento şi fundaşul Pepe.

  Portugalia, la fel ca Ghana, se poate califica în cazul unei victorii, dar, cu condiţia ca meciul SUA – Germania să nu se încheie la egalitate.

  Nu, nu trebuie să ne temem. Trebuie să aibă respect, demnitate, muncă şi să încerce să fie competenţi. Nu am nimic de spus în plus. Noi mai avem un meci, SUA şi Germania mai au un meci. Noi nu ne putem juca decât rolul nostru. În 25 de ani de fotbal şi 45 de ani de viaţă, m-am obişnuit să-i respect pe alţii pentru ca şi ei să mă respecte. Dacă toată lumea ar gândi astfel, fotbalul şi lumea întreagă ar fi mai bune”, a declarat Paulo Bento, într-o conferinţă de presă la Brasilia.

  Fundaşul echipei Real Madrid, Pepe, a respins, de asemenea, ideea unui acord: „Suntem toţi profesionişti. Nu trebuie să ne gândim la aşa ceva, trebuie să respectăm magia fotbalului şi nu ar trebui nici măcar să ne treacă prin cap că s-ar putea întâmpla aşa ceva”, scrie Mediafax.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Frumoasă filosofie de foarte curând perdanți și mergători cătăcăși…Fan, cristiano, da – dar nu aici. Alles fur Deutschland!
   Cum le-a trecut prin minte portughezilor o asemenea aberație?! Păi nu usa are genii în fotbal ci spania și portugalia – care iată au mâncat bătaie la fundul gol! – dezonoare mondială! Cine își închipuie că un neamț face ”aranjamente” cu usa ca să scape de portugh. aude pt prima dată de germani. Ăștia mai bine își taie venă cu venă și-și sug sângele ca pe spaghete decât să cadă la învoială. E vorba de onoarea și mândria lor și asta nu se cumpără cu nimic! Dacă Angela a vorbit cu Obama asta nu înseamnă că și la fotbal antrenorii se înțeleg între ei. Neamțul e inflexibil. Nein și gata!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.