vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Porți deschise” la Tribunalul, Judecătoria și Serviciul de Probațiune Arad

  de Special Arad | 22 octombrie 2018, 10:12 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. „Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  Vă aducem la cunoştinţă că, reprezentanţii mass-media, justiţiabilii, elevii şi studenţii care doresc să urmeze cariera de magistrat, precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la evenimentul intitulat „Porţi deschise”, organizat de Tribunalul Arad, Judecătoria Arad şi Serviciul de Probaţiune Arad, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile,  care va avea loc vineri, 26 octombrie 2018, începând cu ora  09:00, la sediul de pe strada B-dul General Vasile Milea, nr. 2 – 4, Mun. Arad.

  În cadrul acestui eveniment, participanţii vor avea ocazia să afle ce se ascunde în spatele uşilor sălilor de judecată şi a muncii cu legea, circuitul unui dosar, etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze, precum şi alte aspecte privind activitatea de judecată.

  În baza acordului de parteneriat încheiat între Tribunalul Arad şi Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta” Arad, începând cu ora 09:00, un grup de elevi din clasa      a XI – a din cadrul Colegiului  va simula un proces civil, în sala de judecată 2, situată la parter.

  Acest eveniment are ca scop aprofundarea cunoştinţelor cetăţenilor despre modul de funcţionare a justiţiei  şi stabilirea unor relaţii de încredere între cei care  înfăptuiesc justiţia şi justiţiabili”.

   

  Foto: Arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.