duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pompierii au intervenit la Spitalul Municipal Arad în urma declanșării alarmei de incendiu

  de Ioana Costaș | 10 iulie 2023, 9:02 PM | Știri Arad

  0

  foto: Arhivă

  În urma declanșării alarmei de incendiu din cadrul secției de dializă a Spitalului Municipal Arad, pompierii militari arădeni au intervenit în această seară, în jurul orei 20:15, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, pentru identificarea și stingerea unui posibil incendiu.

  Din fericire, incendiul nu s-a confirmat.

  „În urma recunoașterii efectuate de către pompierii militari arădeni, nu au fost identificate degajări de fum; incendiul nu s-a confirmat. De asemenea, nu s-a impus evacuarea personalului medical sau a pacienților”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

   

  Citește și: Bilanțul de weekend al pompierilor arădeni: incendii de deșeuri menajere și vegetație uscată și intervenții SMURD

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.