Pompierii sebișeni, într-o intervenție dificilă! Un copil și-a prins piciorul într-un motocultor

  de Special Arad | 28 iunie 2020, 10:42 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de primă intervenție și comandă și un echipaj SAJ în localitatea sat Susani comuna Ignești pentru salvarea unui minor de 13 ani care și-a prins piciorul într-un motocultor.

  După o intervenție dificilă și aflându-se în contratimp, salvatorii sebișeni au reușit să elibereze piciorul copilului. Acesta a fost preluat în stare bună de către echipajul SAJ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.