vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 3Pompierii s-au deplasat de urgență la Fabrica Feroneria din Arad pentru a stinge un incendiu

  de Special Arad | 25 aprilie 2022, 2:10 PM | Știri Arad

  1

  sursă foto: Flavius Struhulet

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad informează că a izbucnit un incendiu la cuva de galvanizare din incinta Fabricii Feroneria din Arad, situată în zona 6 Vânători.

  La fața locului s-a deplasat Detașamentul Arad, cu două autospeciale, un echipaj CBRN, un echipaj SMURD, 10 Subofițeri și un ofițer.

  incendiu feroneria arad
  (sursă foto: ISU Arad)

  Update

  Reprezentații ISU Arad informează următoarele: „Incendiul este localizat. În interiorul halei la stația de galvanizare este stins. Se lucrează la stingerea incendiului la acoperișul halei. Acesta se manifestă pe aproximativ 200 mp cu degajare mare de fum din cauza materialului de construcție (bitum, iluminatoare din material plastic)”.

  incendiu feroneria interior
  (sursă foto: ISU Arad)

  Update 2

  Pompierii au reușit după aproximativ o oră de intervenție să stingă incendiul. Au ars șapte cuve de galvanizare din interiorul halei, pompierii militari salvând cele 53 de cuve rămase în hala fabricii. De asemenea, a ars aproximativ 200 mp din acoperiș.
  La aceasta oră, pompierii înlătură elementele care au suferit daune.
  Cauza probabilă este în curs de stabilire.

  Update 3

  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a cuvei de galvanizare, mijloacele care puteau produce aprinderea fiind releul sau contactorul, informează ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.