joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pompierii, prezenți la peste o sută de misiuni în ultimele zile

  de Special Arad | 11 noiembrie 2022, 12:02 PM | Știri Arad

  0

  De la începutul acestei săptămâni, în intervalul 07-10.11.2022, pompierii militari arădeni au gestionat 114 intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 93 de solicitări.

  Astfel, salvatorii au intervenit pentru stingerea a două incendii, precum și în alte zece intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

  Totodată, în ultimele patru zile, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la un accident rutier pentru extragerea unei persoane dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Pentru cunoașterea permanentă a raioanelor de intervenție și a obiectivelor au fost executate 8 misiuni de recunoașteri în teren.

  În continuare pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.