miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pompierii din mai multe județe se luptă să stingă un incendiu la un depozit din Mureș, în urma căruia a murit o persoană

  de - | 23 august 2023, 8:28 AM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Un om a murit și trei au fost răniți într-un incendiu care a izbucnit la un depozit de carburant şi material lemnos al unei firme din Mureș. Incendiul a cuprins o suprafaţă de circa 4000 mp, cu degajări mari de fum. În sprijinul pompierilor din Mureş au fost trimise echipaje de intervenţie din alte judeţe. Populația a primit mesaj RO-ALERT pentru incendiu major, relatează Digi24.

  „Pompierii mureşeni intervin în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de carburant şi material lemnos din cadrul unui operator economic situat în localitatea Eremitu. La faţa locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică de intervenţie şi salvare de la înălţimi, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de suport logistic, 3 ambulanţe SMURD dintre care una cu medic, un ATPVM şi autospeciala de intervenţie cu roboţi în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgata şi SVSU Eremitu”, anunţă ISU Mureş.

  Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de caproximativ 4000 de mp, cu degajări mari de fum.

  A fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin intermediul RO-ALERT pentru incendiu major. De asemenea, a fost alertată Grupa Operativă pentru sprijinul acţiunilor de interventie. La fața locului se deplasează și echipaje din judeţele învecinate – Cluj, Sibiu, Harghita, Bistriţa-Năsăud şi Alba.

  Sursa: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.