duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pompierii au intervenit la Toc, după potopul de joi | Video

  de Special Arad | 2 iunie 2023, 1:24 PM | Săvârşin | Știri Arad

  0

  (foto: capturi video Sonia Stella Moldovean, Vanc Sergiu-Olimpiu / Facebook)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” anunță că pompierii arădeni din cadrul Detașamentului Arad și din cadrul Secției Bârzava au început încă de dimineața, de la ora 10, misiunea de recunoaștere în localitățile afectate de furtuna de ieri, în vederea evaluării pagubelor produse de inundații.

  Pompierii sunt nevoiți să intervină, astfel, cu șase motopompe și o autospecială de intervenție, în localitatea Toc (sat în comuna Săvârșin, județul Arad). Se acționează pentru evacuarea apei și curățarea a aproximativ 50 de fântâni colmatate, precum și evacuarea apei din 3 subsoluri.

  pompieri intervenii Toc potop
  Foto: ISU Arad

  Ploile torențiale de joi au lăsat străzile satului Toc, dar și ale comunei Săvârșin, complet inundate, după cum se vede și din filmările postate pe Facebook.

  Pompierii au intervenit și ieri seara pentru evacuarea apei din mai multe case, în localitățile Săvârșin, Temeșești și Roșia Nouă.

  Surse video: Sonia Stella Moldovean, Vanc Sergiu-Olimpiu / Facebook

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.