Breaking NewsPompierii încearcă să recupereze trupul unei persoane din râul Mureș

  de Andrei Fuliaș | 4 octombrie 2019, 7:39 PM | Știri Arad

  0

  Autoritățile au fost alertate vineri seara, în jurul orei 19:00, atunci când o persoană s-ar fi înecat în râul Mureș.

  Un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad a pornit de urgență la fața locului pentru a scoate trupul din ape.

  Potrivit maiorului George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, intervenția se desfășoară în zona pasarelei care leagă Parcul „Eminescu” de Ștrandul Neptun.

  Momentan nu există informații clare cu privire la sexul sau vârsta persoanei înecate și, evident, nici cu privire la modul în care a ajuns în apele Mureșului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.