marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update 2Pompierii au scos un cadavru dintr-o pescărie din localitatea Camna

  de Special Arad | 16 mai 2023, 8:58 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Imagine cu rol ilustrativ)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” anunță că Detașamentul de Pompieri din Ineu a fost solicitat pentru recuperarea unui cadavru dintr-o pescărie din localitatea Camna (sat care aparține de comuna Șilindia).

  Echipajul de intervenție a găsit cadavrul, de sex masculin.

  Update

  Inspectoratul de Poliție Județean informează următoarele: „În seara zilei de 16 mai, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au fost sesizați despre un cadavru, găsit într-o baltă de pescuit din localitatea Camna.

  În urma cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 de ani, din Arad.

  Trupul neînsuflețit nu prezenta urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare.

  Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, a transmis IPJ Arad.

  Update 2

  Preotul Jigovan Aurel, de la Parohia Barațca, este cel găsit decedat pe teritoriul comunei Șilindia. Ar fi dispărut de la o cabană
  Citește mai multe aici: Preotul Jigovan Aurel, de la Parohia Barațca, este cel găsit decedat pe teritoriul comunei Șilindia. Ar fi dispărut de la o cabană • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.