Pompierii au salvat un cățel căzut într-un canal de 7 metri

  de Special Arad | 7 aprilie 2021, 8:31 PM | Știri Arad

  0

  „Pentru că orice viață contează si pentru că avem cea mai frumoasă meserie din lume, am salvat cățelul și l-am adoptat.

  Echipajul Punctului de Lucru Vladimirescu din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit în zona localității Mândruloc aproape de râul Mureș pentru salvarea unui câine căzut în canalul unei foste stații de pompare.

  Intervenția s-a dovedit mult mai dificilă decât părea la prima vedere, cățelul fiind căzut într-un canal de aproximativ 7m.
  Salvatorii Detașamentului Arad au reușit după jumătatea de oră de intervenție să salveze cățelul și pentru că nimeni nu l-a revendicat l-ai adoptat și l-au dus la subunitate. Cu siguranță va fi pe mâini bune”, transmit pompierii ISU.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.