Update Pompierii au salvat de la distrugere o casă din Nădlac în urma unui incendiu iscat la o anexă

  de Special Arad | 13 august 2022, 10:07 AM | Știri Arad

  0

  La incendiu intervin forțe și mijloace ale Detașamentului Arad o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. De asemenea, SVSU Nadlac intervine în sprijin cu două autospeciale de stingere. Incendiul se manifestă la terasa acoperita a imobilului. În acest moment, incendiul este localizat, iar riscul de propagare la casă este eliminat. Se acționează pentru stingere.

  Update ISU Arad: Incendiul a fost lichidat. A ars terasa cât și acoperișul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.