marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Pompierii au evacuat peste 200 de oi lângă Sebiș, în timpul nopții, în urma revărsării râului Crișul Alb

  de Andreea Daniela B. | 20 ianuarie 2023, 8:34 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: ISU Arad)

  Pompierii militari arădeni intervin în aceste momente pentru salvarea unui număr de aproximativ 200 de oi, rămase blocate pe un teren viran din apropierea orașului Sebiș, în urma revărsării râului Crișul Alb.

  Pentru misiune acționează forțe și mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad cu două autospeciale de primă intervenție și comandă, două bărci, un echipaj SMURD pentru protecția personalului propriu și o autospecială de lucru cu apă și spumă (utilizată în vederea asigurării iluminatului pe timpul intervenției), încadrate cu 10 subofițeri.

  Pentru evacuarea oilor este necesară traversarea zonei inundate (aproximativ 300 mp având adâncimea apei de aproximativ 1.5 metri).

  Update, ISU Arad, ora 23.00

  Până la această oră pompierii au salvat 38 de oi. Misiunea va continua și pe parcursul nopții.

  Update, ISU Arad, ora 09.00

  După mai bine de 10 ore de muncă susținută a pompierilor militari arădeni, intervenția fiind îngreunată de condițiile meteorologice nefavorabile, aceștia au evacuat în siguranță 212 oi. Misiunea s-a încheiat cu succes în această dimineață la ora 05:45.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.