luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pompierii atenționează arădenii asupra pericolului instalațiilor electrice improvizate și coșurile de fum

  de Special Arad | 20 ianuarie 2021, 11:36 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Atentie la instalațiile electrice improvizate și la coșurile de fum! În ultimele 24 de ore subunitățile ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de 3 incendii în localitățile Păiuseni, Seliștea și Felnac.
  Incendiile s-au manifestat la case (Păiuseni și Seliștea) și la o anexă în localitatea Felnac. Din fericire in urma incendiilor nu au rezultat victime.
  Datorită profesionalismului pompierilor arădeni incendiile au fost stinse în limitele găsite fără a se propaga la alte imobile sau bunuri și fără pagube materiale deosebite.
  În două cazuri (Felnac si Seliștea) cauza probabilă a incendiului a fost scurt circuit electric la instalații electrice improvizate iar la incendiul de la Păiușeni, amplasarea necorespunzătoare a coșului de evacuare a fumului față de materialul combustibil.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.