duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update După două ore de căutări, pompierii arădeni au găsit cei doi bărbați care s-au răsturnat cu ATV-ul și s-au rătăcit în pădure

  de Special Arad | 26 iulie 2020, 2:16 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu scop ilustrativ (foto: Libertatea)

  Detașamentul de Pompieri Arad intervine în zonă localităților Covăsânț/Ghioroc pentru căutarea a două persoane rătăcite în pădure, unul cu posibilă fractură de membru inferior. Cei doi bărbați se plimbau cu ATV și s-au răsturnat. Nu au știut să precizeze locul.

  Echipajele de intervenție au reușit să-i localizeze după telefonul mobil cu ajutorul celor de la 112. Intervine Detașamentul de Pompieri Arad cu un echipaj de căutare-salvare format din trei subofițeri, o autospecială 4×4, o autoșenilată și un echipaj SMURD.

  UPDATE – Persoana rănită a fost găsită după o intervenție de peste două ore pe un teren extrem de dificil.
  Pompierii i-au acordat prim-ajutor în pădure, apoi au coborât-o cu ajutorul șenilatei până la ambulanță SMURD și l-au transportat la spital.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.