Pompier accidentat grav de autospeciala condusă de colegul său! S-a întâmplat aproape de granița de județ dintre Timiș și Arad

  de - | 30 septembrie 2019, 8:40 PM | Regional

  0

  Un pompier a fost accidentat grav în timp ce participa la stingerea unui incendiu de miriște. Acesta este angajat al Subunității de Pompieri din Sânnicolau Mare și a participat la stingerea focului de pe câmp împreună cu alte echipaje.

  Incendiul a fost pe raza localității Nerău, localitate aflată aproape de granița dintre județele Timiș și Arad. Unul dintre pompieri a urcat în autospecială și a plecat în direcția înainte. După câteva secunde a trecut peste piciorul colegului său producându-i acestuia o fractură deschisă.

  Pompierul accidentat a fost supus unei intervenții chirurgicale. Ambii pompieri implicați în accident sunt domiciliați în localitatea timișană Cenad, scrie gazetadinvest.ro.

  Cazul a ajuns în atenția Parchetului Militar, care face cercetări.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.