Pomii, un mare pericol pentru arădeni la fiecare ploaie! Ultimul căzut: pe 6 Vânători

  de Lucian Dănilă | 20 iulie 2014, 5:27 PM | Știri Arad

  0

  Copacii Aradului au ajuns un subiect de discuție după fiecare ploaie mai zdravănă care cade peste urbe. După evenimentul tragic în care și-a pierdut viața doctorul Ghiță Ban, sau după ce acel stejar secular s-a rupt din rădăcină în Parcul Copiilor, ne așteptăm ca după fiecare ploaie să mai cadă câte un copac.

  S-a întâmplat vineri seara pe Calea 6 Vânători. Două crengi foarte mari au cedat din cauza greutății și au căzut pe trotuarul din fața unui bloc tocmai când ploua și bătea puțin mai tare vântul. De data aceasta a fost cu noroc, neînregistrându-se nicio victimă.michel 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.