vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polonia rămâne fără gazul rusesc. Ministerul pentru climă a înființat o celulă de criză

  de - | 26 aprilie 2022, 7:29 PM | Internaţional

  0

  Livrările de gaz din Rusia către Polonia au fost oprite, marți, iar ministerul pentru climă a înființat o celulă de criză, informează site-ului polonez Onet.pl, citat de businessinsider.com.pl.

  „Nu există încă un comunicat din partea rusă, dacă aceasta reprezintă îndeplinirea ultimatumului cu care a amenințat recent Vladimir Putin. Comunicatele oficiale pe această temă sunt așteptate în cursul zilei de astăzi (marți – n.r.)”, potrivit businessinsider.com.pl.

  „Informația mai întâi despre o reducere semnificativă a transportului de gaze și apoi despre suspendarea acestuia marți a fost confirmată neoficial de Onet atât unor surse guvernamentale, cât și Companiei poloneze de petrol și gaze (PGNiG). Rușii nu au informat partea poloneză cu privire la motivele suspendării livrărilor”, a raportat Onet, potrivit sursei citate de Mediafax.

  Business Insider din Polonia a transmis o întrebare oficială pe această temă atât către PGNiG, cât și către Gaz-System, dar încă nu a primit răspuns, notează digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.