miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Poloiștii de la AMEFA revin în bazin la Oradea. Elevii lui Cosma vor susține opt partide în fieful Crișului

  de Dan Lazăr | 6 aprilie 2021, 7:01 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Turneul cu numărul patru din cadrul Superligii de polo pe apă se va desfășura, între 21-25 aprilie, în bazinul Crișul din Oradea. Arădenii de la AMEFA vor întâlni, în cadrul acestuia, pe: Crișul Oradea (miercuri, 21 aprilie), Rapid București, CSM Oradea (joi, 22 aprilie), Steaua, Sportul Studențesc (vineri, 23 aprilie), Dinamo (sâmbătă, 24 aprilie) și Politehnica Cluj-Napoca (duminică, 25 aprilie).
  Primul joc pe care însă elevii lui Cristian Cosma îl vor susține la Oradea va fi restanța cu CSM-ul din localitate, programată miercuri, 21 aprilie, de la ora 11.00. Echipa orădeană nu a participat la turneul cu numărul doi al Superligii, programat în toamnă la Brașov, urmând ca patru dintre restanțele sale să fie bifate în cadrul turneului din aprilie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.