Poloiștii arădeni Vancsik și Gergelyfi rămân sub tricolor. Naționala României va efectua un cantonament la Izvorani

  de Dan Lazăr | 14 august 2020, 2:14 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Doi jucători lansați de AMEFA Arad spre marea performanță au fost convocați la echipa națională de polo pe apă a României pentru un cantonament de pregătire programat a se desfășura în perioada 30 august – 13 septembrie, la Izvorani.

  Levente Vancsik și Robert Gergelyfi s-au reîntors la cluburi din România, după o experiență de un sezon în Ungaria, la Debrecen, respectiv Szentes. Vancsik a semnat cu campioana Steaua, fiind unul dintre cei 13 jucători ai clubului militar selecționați sub tricolor, în timp ce Gergelyfi va juca în sezonul 2020-2021 la Corona Brașov.

  Toți sportivii și colectivul tehnic vor efectua testul COVID-19 în data de 28 august.

  Aceasta va fi prima din seria de acțiuni destinate echipei naționale de polo pe apă masculin a României. Ea va participa la turneul preolimpic, programat a se desfășura la Rotterdam, Olanda.

  România are şansa de a lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce Argentina s-a retras de a turneul olimpic.

  Aradul are până în prezent un singur sportiv calificat la JO din Japonia, Daniela Dodean-Monteiro (CS Municipal) urmând a evolua în naționala de tenis de masă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.