Poloiștii arădeni au pierdut șefia în play-out. Înfrângeri în bazinul Sportului Studențesc

  de Dan Lazăr | 11 decembrie 2019, 5:10 PM | Sport

  0

  Vacanța a venit și pentru poloiștii de la AMEFA Arad, care însă au încheiat anul cu primele înfrângeri în faza play-out (grupa valorică B – locurile 5-8) a Superligii Naționale. Elevii lui Cristian Cosma au cedat în bazinul Sportului Studențesc București, scoruri 10-6 și 17-7, rămânând cu patru succese în această fază a campionatului.

  Sportul a devenit lideră (5 victorii și o remiză), AMEFA este pe locul seund, în timp ce Rapid ocupă poziția a treia, după cele două victorii obținute la finele săptămânii trecute, 14-3 și 11-6 cu CS Politehnica Cluj-Napoca.

  „Obiectivul nostru în acest sezon este ocuparea unui loc între pozițiile 5-6”, spune antrenorul Cristian Cosma.

  În primăvara anului viitor, AMEFA are programate două deplasări și o „dublă” la noul bazin din Subcetate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.