„Polo pe uscat” sau cum se pregătesc poloiștii de la CS AMEFA Arad. Claudiu Grama ne dezvăluie strategia din vremea pandemiei

  de Dan Lazăr | 20 aprilie 2020, 4:46 PM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Una dintre puținele prim-divizionare din Arad, CS AMEFA (antrenor Cristian Cosma), încearcă să își mențină în formă jucătorii măcar prin pregătire fizică. Claudiu Grama, unul dintre veteranii echipei, povestește pentru SpecialArad cum e viața sportivă în timp de coronavirus.

  – Cum încearcă să se mențină în formă un poloist, în aceste zile de pandemie?

  – Din păcate pentru noi este o perioadă foarte dificilă. Neavând „mediul” nostru în care să ne antrenăm, încercăm să ne menținem prin antrenament fizic pe uscat. Zilnic încerc, pe cât posibil, să fiu mai tot timpul în mișcare, să am grijă ce mănânc și, în rest,… stăm în casă.

  – Ce știi despre ceilalți colegi din echipă?

  – Bineînțeles că țin legătura cu ceilalți colegi, mă bucur foarte tare că toată echipa este sănătoasă. Și ei încearcă să mențină pe cât posibil aceste antrenamente fizice pe uscat, cum le numim noi.

  – Când crezi că se va relua Superliga de polo, acolo unde Aradul se află pe locul șase?

  – Greu de spus când se va relua, este un sport foarte greu, este nevoie de multă pregătire fizică specifică și anume în apă. Ne va trebui cel puțin o lună de zile de antrenament în bazin și asta doar că sa trecem de pragul ridicolului de a nu putea ajunge la poarta adversă.

  – Ești antrenor al unei echipe de juniori a CS AMEFA, cum îi ții conecțați la pregătirea fizică pe copii?

  – La echipa de copii, exact ca și în cazul seniorilor, încerc să fac antrenamente fizice, online.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.