duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polivalenta le-a purtat noroc jucătorilor de la ProVolei. Ei sunt noii lideri ai seriei Vest

  de Dan Lazăr | 28 octombrie 2019, 11:26 PM | Sport

  0

  În cadrul celei de-a doua etape a seriei de Vest a Diviziei A2 la volei masculin, formația UVVG ProVolei Arad a întâlnit în Polivalenta arădeană, echipa CNE LAPI Dej, grupare care în prima etapă învinsese CSM Stiința Bacău, cu scorul de 3-1. Măcar din acest punct de vedere ne așteptam la un meci dificil pentru arădeni, care nu au mai evoluat pe parchetul Polivelentei de șase ani! N-a fost așa deoarece echipa arădeană și-a luat rolul în serios și a început fulminant setul 1: 9-0, 20-4, 25-7, cu servicii din săritură și atacuri năpraznice ale jucătorilor Dincă și Laza. În setul secund, arădenii s-au relaxat puțin, dar acest lucru nu i-a împiedicat să câștige cu 25-18. Nici în setul trei arădenii nu au redus motoarele și nu au mai schimbat formația decât după jumătatea setului, când Adrian Both l-a înlocuit pe Marius Mascovits, Emanuel Ardelean pe Andrei Laza, Alex Ciubotariu pe Daniel Dincă și Lorand Lovas pe Sergiu Gligor. O mențiune specială pentru jucătorul Lorand Lovas, cu două atacuri foarte tari și cu trei servicii consecutive „as”, cu care a încheiat setul și meciul: 3-0 (25-7, 25-18, 25-11).
  Lotul formației UVVG ProVolei Arad (președinte Radu Sabău) a fost alcătuit din: Ardelean Emanuel, Mascovits Marius, Both Adrian, Ciubotariu Alex, Flonta Alin, Gligor Sergiu, Matica Adrian, Lovas Lorand, Dincă Daniel, Laza Andrei, Toader Darie și Bălulescu Cristian – ultimii doi jucători fiind în postura de „libero”.

  Meci sub semnul întrebării

  Următorul meci al formației din Arad ar trebui să se desfășoare la Zalău, sâmbăta viitoare pe 2 noiembrie, în condițiile în care formația zălăuană nu se va retrage din campionat – primele două etape ale acestei echipe fiind amânate. În 9 noiembrie, ProVolei, cu două victorii în tot atâtea runde, va juca din nou acasă, în compania echipei CSM Suceava.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.