Polivalenta le-a purtat noroc jucătorilor de la ProVolei. Ei sunt noii lideri ai seriei Vest

  de Dan Lazăr | 28 October 2019, 11:26 PM | Sport

  0

  În cadrul celei de-a doua etape a seriei de Vest a Diviziei A2 la volei masculin, formația UVVG ProVolei Arad a întâlnit în Polivalenta arădeană, echipa CNE LAPI Dej, grupare care în prima etapă învinsese CSM Stiința Bacău, cu scorul de 3-1. Măcar din acest punct de vedere ne așteptam la un meci dificil pentru arădeni, care nu au mai evoluat pe parchetul Polivelentei de șase ani! N-a fost așa deoarece echipa arădeană și-a luat rolul în serios și a început fulminant setul 1: 9-0, 20-4, 25-7, cu servicii din săritură și atacuri năpraznice ale jucătorilor Dincă și Laza. În setul secund, arădenii s-au relaxat puțin, dar acest lucru nu i-a împiedicat să câștige cu 25-18. Nici în setul trei arădenii nu au redus motoarele și nu au mai schimbat formația decât după jumătatea setului, când Adrian Both l-a înlocuit pe Marius Mascovits, Emanuel Ardelean pe Andrei Laza, Alex Ciubotariu pe Daniel Dincă și Lorand Lovas pe Sergiu Gligor. O mențiune specială pentru jucătorul Lorand Lovas, cu două atacuri foarte tari și cu trei servicii consecutive „as”, cu care a încheiat setul și meciul: 3-0 (25-7, 25-18, 25-11).
  Lotul formației UVVG ProVolei Arad (președinte Radu Sabău) a fost alcătuit din: Ardelean Emanuel, Mascovits Marius, Both Adrian, Ciubotariu Alex, Flonta Alin, Gligor Sergiu, Matica Adrian, Lovas Lorand, Dincă Daniel, Laza Andrei, Toader Darie și Bălulescu Cristian – ultimii doi jucători fiind în postura de „libero”.

  Meci sub semnul întrebării

  Următorul meci al formației din Arad ar trebui să se desfășoare la Zalău, sâmbăta viitoare pe 2 noiembrie, în condițiile în care formația zălăuană nu se va retrage din campionat – primele două etape ale acestei echipe fiind amânate. În 9 noiembrie, ProVolei, cu două victorii în tot atâtea runde, va juca din nou acasă, în compania echipei CSM Suceava.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.