duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițistul Godină dă de pământ cu Sorina Pintea: „Copiii ăia cărora fiu-tu le vindea droguri? Aia era tortură umană”

  de - | 6 martie 2020, 9:59 AM | Naţional

  0

  Celebrul deja polițist Marian Godină, autor a mai multor cărți și deținător al unuia dintre cele mai citite bloguri din țară, s-a enervat la culme după victimizarea fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în media și pe grupurile de socializare, respectiv după ce au apărut fel și fel de acuzații cu privire la modul în care aceasta ar fi tratată în arest.

  Într-un articol intitulat „Stop torturii!”, polițistul Godină dă de pământ cu Sorina Pintea și face câteva afirmații extrem de grave la adresa fostului ministru, dar mai ales la adresa fiului acesteia, despre care Godină spune că vindea droguri.

  M-am trezit de dimineață și, ca tot omul bolnav de dependența Facebook, mi-am luat telefonul de pe noptieră și am început să dau cu degețelul pe telefonul cu acumulatorul încărcat 100%. Asta cu bateria plină mi se întâmplă doar dimineața.
  Și cum dădeam eu să citesc ce s-a mai întâmplat prin iubita patrie, am dat de un articol de presă care relata despre postarea de pe pagina doamnei Pintea. Când citesc o știre de genul ăsta și aflu că e despre postarea lui, renunț brusc la posibila intoxicare livrată de site-ul de presă și, dacă mă interesează subiectul, mă duc direct la postarea originală.
  Așa am făcut și de data asta, am intrat pe pagina doamnei Pintea și am citit singurel postarea, care începea cam așa:

  „Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!”Păi ce să citesc? Am citit o văicăreala ieftină a unei persoane care, până nu demult era suficient de sănătoasă cât să poată conduce un spital. Voi știți cât stres presupune a fi manager peste un spital?
  (…)
  Și citesc în continuare, cu tensiunea ridicată, postarea puturoasă, care continuă așa:

  „Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!
  Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!

  (…)

  Care copii, doamnă? Copiii ăia cărora fiu-tu le vindea droguri? Aia era tortură umană. Să vinzi cuiva niște substanțe despre care știi că le provoacă dependență și că-i va face să te caute să mai cumpere. Aia e tortură!
  Cum dracului se face că mama și tata au reușit să mă crească fără să ajung să vând droguri?
  Ah, ce nervi am! Aș continua, dar mai bine mă abțin. Auzi la ea: „respect, demnitate, stopabuzurilor, încetați tortura, justiție”…mă ia de cap.

  Citește tot articolul lui Marian Godină cu un singur click aici: mariangodina.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.