joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițistul bătăuș, Claudiu Dărăbuț a fost trimis în judecată

  de - | 21 august 2015, 11:27 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Biroul de Informare şi Relaţii Publice   din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data 20.08.2015, au dispus, trimiterea în judecată,  a  inculpatului Dărăbuţ Claudiu Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii   de   vătămare corporală.

  Din  probatoriul  administrat în cauză  a rezultat că:

  Inculpatul Dărăbuţ Claudiu Ioan în dimineaţa zilei de 13.06.2015, în într-un local din municipiul Arad, în urma unui conflict spontan,   l-a agresat pe partea vătămată B.A. lovindu-l cu pumnii şi picioarele cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Arad.

  Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.