duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițiștii locali nu i-au iertat pe arădeni: cine a parcat în loc nepermis s-a ales cu amendă sau cu mașina ridicată

  de Special Arad | 14 noiembrie 2020, 11:22 AM | Știri Arad

  0

  În primele 10 zile ale lunii noiembrie, polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice au desfășurat mai multe acțiuni preventive în registrul respectării regulilor de circulaţie şi a semnificaţiei mijloacelor de semnalizare rutieră, inclusiv referitor la protejarea drepturilor persoanelor cu handicap.

  În cazurile în care agenții constatatori au apreciat că sancțiunea avertismentului nu este suficientă, au fost aplicate 36 de amenzi contravenționale, în sumă de 8.380 lei. De asemenea, au fost ridicate 4 autoturisme, ca efect al nerespectării prevederilor Hotărârii nr.1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, respectiv a Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.