Polițiștii locali efectuează controale nocturne în cazul oamenilor străzii

  de Special Arad | 14 aprilie 2021, 12:36 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat   Începând din aprilie a.c., în fiecare noapte, echipajele poliției locale intervin cu intensitate sporită pe terenurile și în clădirile unde sunt semnalate telefonic activități contravenționale desfășurate de cerșetori și oameni ai străzii. Verificările survin și în absența unor sesizări în timp real, polițiștii locali deplasându-se în baza unei programări ce ia în calcul investigarea nocturnă, de mai multe ori pe lună, a tuturor locațiilor identificate ca active în ultimul an.

  După îndepărtarea din zonă a contravenienților, în cursul dimineții următoare, echipe de salubritate curăță locațiile verificate cu doar câteva ore în urmă de polițiștii locali. Acest lucru este posibil datorită colaborării zilnice dintre DGPL și Direcția Edilitară din cadrul Primăriei Municipiului Arad. Activitatea se desfășoară continuu, echipele celor două structuri acționând până la părăsirea locațiilor în cauză de către contravenienții nocturni.

  În paralel, Biroul Protecția Mediului din Direcția Generală Poliția Locală a început deja să transmită notificări proprietarilor. Aceștia trebuie să ia măsuri pentru a împiedica perpetuarea condițiilor insalubre.

  Odată eliminate unele dintre „cuiburile” nocturne, Poliția Locală și Direcția Edilitară se vor afla în continuare pe urmele persoanelor respective, prin măsuri de igienizare și sancționare a tuturor celor implicați.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.