miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițiștii l-au arestat pe soțul modelului Abby Choi, principalul suspect de uciderea și dezmembrarea femeii

  de Special Arad | 26 februarie 2023, 9:28 AM | Internaţional

  0

  (foto: Dickson Lee)

  Uciderea modelului de 28 de ani, Abby Choi, a șocat întreaga lume, nu doar cea asiatică, după ce femeia ar fi fost dezmembrată chiar de fostul ei soț, acesta ajutat de familia lui, potrivit South China Morning Post (SCMP). Potrivit ultimelor informații din presp, fostul soț al modelului a fost arestat în timp ce acesta aștepta o barcă rapidă pentru a fugi pe o insulă.

  South China Morning Post notează că uciderea lui Abby Choi ar fi fost plănuită de fostul ei socru, care este un fost ofițer de poliție.

  Poliția a găsit pentru prima dată părțile corpului decedatei vineri (24 februarie) într-un apartament de la parterul unei case cu trei etaje din Tai Po.

  În timp ce poliția din Hong Kong continuă să pună cap la cap detaliile și urmele părților de corp aparținând modelului mutilat, rapoarte ale presei locale și surse din rețelele de socializare au dezvăluit că tânăra de 28 de ani a continuat să își susțină financiar fostul soț și familia acestuia după divorț.

  Abby Choi, despre care se spune că avea o avere netă de aproximativ 100 de milioane de dolari HK (17 milioane de dolari SUA) și provenea dintr-o familie bogată cu afaceri în China, a aranjat, de asemenea, ca foștii ei socri și cei doi copii să locuiască într-un apartament de lux și l-a ajutat pe fostul ei cumnat să își cumpere el însuși o casă.

  Patru suspecți au fost reținuți. Aceștia sunt fostul ei soț Alex Kwong, în vârstă de 28 de ani, fratele mai mare al acestuia, Anthony Kwong, și părinții lor.

  Citește și: Supermodel, decapitat și ciopârțit. Părți din femeie, găsite și în oala cu supă

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.