vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii din Lipova au prins un tânăr care a furat un moped

  de Special Arad | 21 februarie 2018, 11:17 AM | Lipova | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii orașului Lipova au identificat un tânăr bănuit de furtul unui moped și conducerea lui fără a deține permis de conducere. Tânărul a fost reținut de polițiști, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

  În dimineața zilei de 19 februarie, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre comiterea furtului unui motoscuter, de către persoane necunoscute.

  La data mai sus menționată, persoana vătămată, un bărbat de 44 de ani din Lipova, i-a sesizat pe polițiști despre faptul că în noaptea de 18/19 februarie, i-ar fi fost sustras un moped de tip motoscuter, care se afla parcat în dreptul imobilului în care acesta domiciliază.

  În urma cercetărilor efectuate, în mai puțin de o zi, polițiștii au reușit identificarea și depistarea celui bănuit de comiterea furtului, în persoana unui tânăr de 23 de ani, tot din Lipova.

  În fapt, tânărul ar fi sustras mopedul neasigurat din fața imobilului, pe care l-ar fi condus până-n în Conop, lăsându-l apoi în curtea unui imobil din aceeași localitate.

  Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

  În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere.

  În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul

  săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui moped fără a deține permis de conducere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.