Polițiștii din Ineu au prins în trafic un transport ilegal de lemne

  de - | 2 noiembrie 2017, 1:28 PM | Craiva | Ineu | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Polițiștii orașului Ineu au depistat, pe raza localității, un bărbat de 44 de ani, din Craiva, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,2 metri cubi de material lemnos din speciile carpen și gorun, fără a deține documente legale. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au mai constatat numerele de înmatriculare aplicate fuseseră atribuite unui alt autoturism.

  Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea cotinuării cercetărilor, bărbatul fiind sancționat confom Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  Pe numele acestuia a mai fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.