marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii din Ineu au prins în trafic un transport ilegal de lemne

  de - | 2 noiembrie 2017, 1:28 PM | Craiva | Ineu | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Polițiștii orașului Ineu au depistat, pe raza localității, un bărbat de 44 de ani, din Craiva, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,2 metri cubi de material lemnos din speciile carpen și gorun, fără a deține documente legale. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au mai constatat numerele de înmatriculare aplicate fuseseră atribuite unui alt autoturism.

  Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea cotinuării cercetărilor, bărbatul fiind sancționat confom Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  Pe numele acestuia a mai fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.