sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii din Ineu au prins doi tineri, bănuiți de două furturi săvârșite pe raza localității

  de Special Arad | 7 februarie 2018, 10:47 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  foto cu scop ilustrativ

  Comunicat. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, de 21 și 22 de ani, din Ineu, care, în noaptea de 3 / 4 februarie, prin forțarea unei uși ar fi pătruns într-o florărie de pe raza localității, de unde ar fi sustras un stick de memorie.

  La scurt timp după comiterea faptei, cei doi tineri și-au continuat activitatea infracțională, deplasându-se către biroul unui executor judecătoresc de pe raza localității Ineu, în vederea sustragerii unor sume de bani. Tinerii ar fi pătruns în incintă prin escaladare și spargerea unui geam, iar din sediul societății ar fi sustras un card bancar.

  În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

  Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.