Polițiștii de la Rutieră merită felicitați! Au scos din trafic niște inconștienți ce transportau preșcolari fără a avea licență!

  de Alin Olteanu | 10 aprilie 2014, 1:28 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Chiar ținem să lăudăm polițiștii din Arad! Doar așa putem proceda când aflăm că aceștia au depistat ieri, în trafic, un bărbat care conducea un autobuz în care transporta copii, fără a deţine licenţă de transport  şi având numărul de înmatriculare expirat.

  Astfel, miercuri, în jurul prânzului, a fost depistat N. Marius, în vârstă 32 de ani, din localitatea Zimandul Nou, care un autobuz Volvo pe drumul DN 69, în localitatea Zimand Cuz, din direcţia Arad spre Oradea, transportând preşcolari.

  În urma verificărilor rutieriștii au constatat că numerele de înmatriculare ale autobuzului sunt expirate din data de 13.03.2014, iar societatea deţinătoare a autovehiculului nu deţine licenţă de transport.

  Amenda aplicată contravenienților este pe măsură, poliţiştii sancţionând societatea cu 9000 lei pentru punerea în circulaţie a autobuzului fără a deţine licenţă de transport. În același timp, autovehiculul nu mai poate circula o perioadă de 6 luni, fiind reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.