marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii de frontieră de la Curtici au prins un sirian ascuns sub bancheta unui tren

  de Special Arad | 9 noiembrie 2022, 12:29 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat ascuns sub banchetă, în compartimentul unui tren cu destinația Budapesta, un cetățean din Siria care a încercat să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

  *În data de 08.11.2022, la controlul de frontieră al trenului care circulă pe relația Brașov – Budapesta, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă sub o banchetă din interiorul unui compartiment, un cetăţean străin.
  Bărbatul a fost condus la sediul instituției pentru verificări suplimentare, unde colegii noștri au stabilit că este cetățean din Siria, în vârstă de 20 de ani, solicitant de azil în țara noastră, care a intrat legal în România în baza documentelor personale.
  În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.