Polițiștii curticeni au prins un tânăr care a furat 350 euro din trenul Viena-Budapesta-Curtici

  de Special Arad | 15 martie 2016, 1:33 PM | Curtici | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii postului de poliție T.F. Curtici au identificat un tânăr bănuit de comiterea unui furt dintr-un tren.

  În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că la data de 13 martie, tânărul de 25 de ani, din București, în timp ce călătorea cu trenul internațional 347-2, pe distanța Viena-Budapesta-Curtici, profitând de faptul că victima nu se afla în compartiment, ar fi sustras din portofelul acesteia suma de 350 de euro. De asemenea, în urma  extinderii cercetărilor, s-a stabilit că tânărul, ar fi ascuns suma provenită din comiterea faptei, sub unul din scaunele primului vagon.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.