duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au prins în flagrant 6 persoane care transportau droguri în județul Arad

  de Special Arad | 13 aprilie 2022, 12:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 11 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au prins, în flagrant delict, 6 persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, în timp ce ar fi transportat, în vederea comercializării, 500 de grame de substanțe psihoactive, în județul Arad.

  Ulterior, au fost puse în executare 3 mandate de perchezițe domiciliară, la imobile utilizate pentru săvârșirea activității infracționale, de către cele 6 persoane bănuite, în județul Arad.

  În urma perchezițiilor, au fost descoperite, ridicate și indisponibilizate trei cântare de mare precizie, o armă albă, mai multe telefoane mobile și 6.750 de lei.

  Cele 6 persoane bănuite, cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, pentru audieri, procurorul de caz dispunând reținerea acestora, pentru 24 de ore.

  La data de 12 aprilie a.c., magistrații Tribunalului Arad au dispus, pentru 3 dintre aceștia, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, iar, pentru ceilalți trei, au emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

  Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

  La acțiune, au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.