Polițiștii au stat de vorbă cu elevii despre droguri și alte substanțe interzise

  de Special Arad | 4 august 2022, 3:44 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 02 august a.c.,polițiștii Biroului Siguranță Școlară împreună cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C Arad au desfășurat o activitate preventivă cu copiii din cadrul Asociației Sfinții Martiri Brâncoveni, pe linia prevenirii consumului de droguri și alte substanțe interzise.

  Polițiștii au transmis informații privind efectele pe termen scurt, mediu și lung ale substanțelor psihoactive asupra sănătății consumatorilor dar și aspecte privind consecințele penale.

  Discuțiile au fost interactive, tinerii oferind un feedback pozitiv totodată concluzionând faptul că distracția și starea de bine pot fi dobândite în mod sănătos prin activități fizice, petrecând timp cu prietenii de aceeași vârstă sau în natură, ascultând muzică sau dansând.

  Aceste activități educative vor continua și în perioada următoare, pe toată durata vacanței școlare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.