duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au prins un hoț după aproape o lună după ce a furat un portmoneu

  de Special Arad | 16 martie 2022, 3:02 PM | Știri Arad | Urmăriți

  2

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că polițiștii Secției 2 Micălaca au identificat un tânăr de 25 de ani, din Arad, care, în ziua
  de 18 februarie, prin împrietenire cu persoana vătămată, i-ar fi sustras din apartamentul din municipiu, un portmoneu cu documente, carduri și bani, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei.

  Tânărul este cercetat pentru furt, în vederea recuperării prejudiciului și luării măsurilor legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Pentru cei cu convingerile tale, drăgălașul de tine, legile democrației sunt greu de înțeles. Din păcate, sunteți cam mulți în țara asta. Dacă poliția vă oprește o manifestație spontană neautorizată, atunci imediat vă aduceți aminte că există legi democratice. Când ele vă protejază pe voi, atunci sunt bune, când ele protejează pe alții, atunci sunt de neânțeles. Nu-i așa, ce bine ar fi să fiți voi și bisericile voastre, cei ce ar decide ce-i drept sau nedrept?

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.