duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au prins un hoț care a dat spargerea la două firme și la o căsuță de la Ștrandul Neptun

  de Special Arad | 4 august 2021, 10:32 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ / arhivă

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un bărbat de 34 de ani, din Arad, pentru mai multe furturi din societăți comerciale.

  Din cercetări a reieșit că acesta, în noaptea de 23/24 iulie a.c., 30/31 iulie a.c. și în ziua de 1 august a.c., ar fi prin pătruns prin folosirea de chei adevărate și forțarea ușii de acces în două societăți comerciale și o căsuță de vacanță din incinta ștrandului „Neptun” din Arad, de unde ar fi sustras un telefon mobil, aparat de cafea, scule de muzică, accesorii pentru plajă, baxuri de apă, băuturi răcoritoare și cafea, bani, documente și alte bunuri.

  Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad în vederea luării unei măsuri preventive, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a celui în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.