marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au prins o femeie care a furat 28.000 lei dintr-o casă din Arad și un bărbat care a furat un smartphone de 3300 lei dintr-un magazin

  de Special Arad | 12 aprilie 2018, 1:37 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  foto cu scop ilustrativ(foto: Cotidianul)

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează două persoane pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie de 41 de ani, din Arad, care, la data de 25 martie a.c. ar fi pătruns într-un imobil de pe raza municipiului, și dintr-un dulap ar fi sustras suma de 28.000 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  A mai fost identificat un bărbat de 36 de ani, din Sintea Mare, care, la data 2 martie a.c., prin înlăturarea sistemului de protecție, ar fi sustras un smartphone în valoare de 3.300 de lei, din incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

  Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.