sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au prins doi hoți care au furat în repetate rânduri din Șofronea. Prejudiciul a fost de 27.000 lei

  de Special Arad | 13 aprilie 2018, 10:41 AM | Știri Arad

  1

  parte din bunurile furate (foto: Poliția Română)

  Comunicat. Polițiștii din Șofronea au identificat un bărbat și un minor, bănuiți de mai multe furturi.

  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 56 de ani și un minor de 17 ani, din Șofronea, care, în perioada februarie – aprilie a.c., prin scoaterea din funcțiune a sistemului de supraveghere video, ar fi pătruns prin efracție într-o hală de pe raza localității, de unde ar fi sustras două televizoare, două circulare electrice, opt autofiletante, un compresor, un dispozitiv pentru legat paleți, un polizor unghiular, o mașină de șlefuit pneumatică și două scări din aluminiu.

  Prejudiciul cauzat prin săvârșirea infracțiunii este de aproximativ 27.000 de lei, iar o parte din bunurile sustrase au fost comercializate pe raza localităților Șofronea și Macea.

  Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.