sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au oprit la frontieră un BMW căutat în Italia

  de Special Arad | 18 octombrie 2018, 12:35 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Borș au depistat un cetățean italian care conducea un autoturism marca BMW, în valoare de 11.000 de euro, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

  În data de 17.10.2018, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul italian V.A, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Italia, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia.

  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene.

  În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

  Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul din Italia de la un cetățean bulgar, care este proprietarul mașinii, pentru a veni în România și nu avea cunostinţă că autoturismul era căutat de autorităţile din Italia.

  Drept urmare, autoturismul în valoare de 11.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F Oradea. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire , urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.