Polițiștii au luat permise și au dat amenzi de peste 30.000 lei într-o acțiune la Chișineu-Criș

  de Special Arad | 10 iulie 2021, 10:28 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii orașului Chișineu-Criș, împreună cu cei ai Secției 3 Rurală Chișineu-Criș și ai Biroului Combatere Delicte Silvice au desfășurat, ieri, o acțiune pe raza orașului și a localităților limitrofe.

  Au fost legitimate 155 de persoane și controlate 135 de vehicule.

  Polițiștii au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.145 de lei, pentru nerespectarea legislației rutiere, totodată fiind retrase 6 certificate de înmatriculare.

  A mai fost aplicată o sancțiune în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, pentru nerespectarea legislației privind transportul și valorificarea lemnului, fiind confiscați 10 metri cubi de material lemnos specia fag, pentru care nu au fost prezentate documente legale de proveniență și transport.

  Aceste activități au caracter permanent, fiind desfășurate în tot județul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.