Polițiștii au început căutările după ce Gina, o minoră din Arad, a plecat de acasă și nu s-a mai întors

  de - | 18 septembrie 2020, 2:04 PM | Știri Arad

  0

  Încă o tânără din Arad este de negăsit. Aceasta n-a plecat de mult timp de acasă însă părinții au alertat polițiștii după ce n-au mai putut să ia legătura cu aceasta.

  Totul a început astăzi, în dimineața zilei de 18 septembrie 2020, când DANIEL GINA-ALESSANDRA, de 15 ani, a plecat de la domiciliul său de pe raza municipiului Arad și până în prezent nu s-a întors.

  Minora are următoarele semnalmente: 1,45 m înălțime, aproximativ 45 de kg, păr castaniu, lung până la umeri, ochi căprui. Tânăra are piercing în buza superioară și nara dreaptă.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.